APart Photoframes


Hoogstraat 65 A 9420 Zottegem
093618787 Klik om te bellen

Over APart Photoframes

Waarom is APart Photoframes de beste keuze voor jou?

APart Photoframes All you need is me and a Photo. Wij leveren top kwaliteit lijsten in elk gewenst formaat. In onze collectie hebben wij een groot aanbod aan variërende lijsten en passe-partouts. In samenwerking met Photostudio Alltech zijn de kaders meteen afgewerkt met foto zodat u de kader enkel nog dient te plaatsen of op te hangen. Bij ons kan u terecht voor persoonlijk advies.

Wat kan APart Photoframes je bieden?

Wij zijn gespecialiseerd in het inlijsten van foto’s, posters, documenten, schilderijen, canvassen, litho’s, etsen, zeefdrukken, sport t-shirts, puzzels, diamond paintings, hand- en kantwerken en allerhande objecten.

De professionele afwerking van alle inlijstingen gebeurt in ons eigen atelier. Met ons ruim aanbod aan kaderstijlen hebt u de keuze uit honderden modellen en kleuren in hout of aluminium en vindt u zeker de perfecte kader voor in uw interieur. Onze kaders zijn van top kwaliteit en volledige Belgische makelij en brengen een museumgevoel naar uw woonkamer. Wij kaderen uw werk in en leveren u de kader af zodat u hem enkel nog hoeft op te hangen. Hebt u enkel een nieuw glas of rug nodig omdat uw bestaande kader gevallen is? Geen probleem, dan kan u dat bij ons, perfect passend, bestellen.

APart Photoframes in het kort

Diensten

Maken van lijsten op maat

Leveringen aan

Particulieren

Onze locatie

Logo APart Photoframes

APart Photoframes

APart Photoframes


Hoogstraat 65 A 9420 Zottegem
093618787 Klik om te bellen