Atelier Vanduca


Tongersesteenweg 160 3730 Werm
012/45.75.25 Klik om te bellen

Over Atelier Vanduca

Bij Atelier Vanduca verzorgen wij al uw inlijstingen van tekeningen, schilderijen, gravures, handwerken en foto’s. Voorwerpen lijsten we ook geregeld in: kleding, medailles, babyschoenen, … Bij ons vindt u een zeer ruim aanbod in klassieke en moderne lijsten, zowel in hout als in aluminium. Daarenboven hebben wij een uitgebreid kleurengamma zuurvrije passe-partouts en verschillende soorten glas.

Een brede spiegellijst voor uw badkamer? Een passpiegel op maat voor de dressing? Bij ons kunt u deze volledig naar uw wens en uw interieur samenstellen.

Om uw ingelijste kunst aan de muur te bevestigen zonder voor elk nieuw stuk een gat te moeten boren, kunt u gebruik maken van een ophangsysteem.

Traditionele en hedendaagse beschadigde kaders, spiegellijsten en schilderijen worden op ambachtelijke wijze behandeld en gerestaureerd met gebruik van authentieke materialen.

Wij plaatsen ook bladgoud volgens de oude technieken. Dit kan op (artisanale) kaders, meubelen, beelden, hekwerk, torenhaan, enz .

Atelier Vanduca in het kort

Diensten

Maken van lijsten op maat
Verkoop van lijsten

Leveringen aan

Bedrijven
Particulieren

Onze locatie

Logo Atelier Vanduca

Atelier Vanduca

Atelier Vanduca


Tongersesteenweg 160 3730 Werm
012/45.75.25 Klik om te bellen